Skicka in ditt låtbidrag

Senast den 5.4.2018

OBS!! Det här formuläret består av två sidor. På sida ett fyller du i alla uppgifter om dig själv och om din låt. På sida två laddar du upp låten. Till sida två kommer du genom att fylla i sida ett och trycka på "skicka" längst ner i formuläret. Lycka till!

Kontaktperson/förälder
(Välj endast 1 förälder som kontaktperson. Alla infobrev skickas till kontaktpersonens postadress)
Information om din låt (Du behöver endast skicka in 1 låtbidrag, men om du vill så får du skicka in sammanlagt 3 stycken låtbidrag. Om du tänker ladda upp flera låtbidrag så fyller du i informationen om alla låtar.)

Skicka nu in din anmälning. När du har fyllt i hela formuläret och tryckt på "Skicka"-knappen kan du ladda upp ditt låtbidrag.

Om du inte vill skicka in låten här elektroniskt går det också att posta den t.ex. på en USB-minnessticka eller på en CD-skiva. Då postar du bidraget tillsammans med den ifyllda anmälningsblanketten som du hittar HÄR!


Behandling av personuppgifter samt audio- och videomaterial

Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU är ansvarig för alla personuppgifter samt ljud- och videomaterial som laddas upp på denna sida. Materialet används endast som grund för uttagning till Melodi Grand Prix 2018 och visas inte offentligt. Materialet raderas i maj 2018.